top

MENU PREMICES… €45

Starter :

Déclinaison de Concombre Bio et Anguille Fumée

Or

Tomate Confite farcie, sorbet au Riz Basmati

Or

Foie Gras Maison aux Parfums d’ici et d’ailleurs “Supplément 5€”

Dishes :

Lotte mitonnée au Safran, Tomates rôties au lard Colonnata

or

Magret de Canard grillé aux Myrtilles

Or

Veau Français et Homard de nos Côtes


Optional selection of cheeses
extra charge €10

Dessert :

Soufflé Mûres – Sirop d’Erable

Or

“Jivara” chocolate soup

Or

Abricots rôtis au Praliné, Glace Vanille

TASTING MENU… €60

Déclinaison de Concombre Bio et Anguille Fumée

Tomate Confite farcie, sorbet au Riz Basmati

Lotte mitonnée au Safran, Tomates rôties au lard Colonnata

Veau Français et Homard de nos Côtes


Optional selection of cheeses
extra charge €10

Soufflé Mûres – Sirop d’Erable

FOOD AND WINE PAIRING

A selection of the best food and wine pairings by Cécile, Maître sommelier, according to your menu.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.